Ръководството на Дунав пусна в продажба билетите за домакинството срещу Левски от първия кръг на Първа лига. Срещата е на 15 юли, понеделник, от 20.30 часа на Градския стадион в Русе.

Билетите са с цена 10 лева и ще могат да бъдат намерени в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/. За трибуната под козирката, пропуските ще са с цена 15 лева.

"Драконите" вече пуснаха в продажба и пропуски от 5 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

От русенския клуб напомниха, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно. Касите започват продажбата на пропуски в 18.30 часа, а вратите на стадиона отварят в 19.30 часа. Билети за мача ще бъдат продавани до 60 минути от началото на двубоя.

"Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 минути от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност", заявиха от клуба.