Техническият директор на Дунав Русе Светлин Симеонов беше бесен след загубата с 1:3 от Левски в 1/16-финал за Sesame Купа на България. Той имаше претенции към главния рефер Владимир Вълков за отсъдената дузпа в полза на "сините" в продължението на първото полувреме. Наказателният удар дойде при резултат 1:1, а Рикардиньо го превърна в гол. 

"Левски е добър отбор, с добри единици. Имаха надмощие. Искам да задам само един въпрос. Ние сме нормален отбор, който се стреми да играе по честен начин. Защо един път не се случи в тая държава да се изиграе един нормален мач? Да се зарадват хората, футболистите. Защо не дойде един път един адекватен човек? Този човек беше наказан за шест месеца и идва. 

Визирам дузпата. Защо е това нещо? Защо хората да не харесват футбола? Ние сме на европейско ниво, не пестим пари. Не са закъснели парите за един ден. Тези хора дойдоха въпреки дъжда, избягали от работа. Това е поле за изява. Този човек прекършва крила с това решение. Ние се трудим всеки един ден да подсигурим бъдещето на тези футболисти. Не може така! Идвайте адекватни хора! Учете се!", заяви Симеонов.