Наставникът на новака в Първа лига Димитър Васев коментира поражението на състава му на старта на Първа лига от Дунав с 0:2. Специалистът сподели, че все още е рано да се каже къде се намира неговият тим спрямо останалите състави в елита.

„Има го в спорта. Загубихме, не е приятно. Със смесени чувства съм. Вкараха ни наивни голове. Реално това развали концепцията ни. Както ние искахме да играем, игра Дунав. Вкараха ни два гола. Можехме да се върнем в мача, но след червения картон нещата приключиха“, започна Васев.

„Може и пренавити да са били, може и стреснати да са. Имаше напрежение. Головете не са от наиграване. Имаше просто моментни колебания и се стигаше до удар във вратата“, добави Васев.

„Цялото първо полувреме го харесвам с изключение на гола. Втората част трябваше да чакаме нашите моменти, но при една бърза атака ни отбелязаха. При влизания към вратата ни вкараха два гола. Рано е да кажа къде се намираме спрямо останалите отбори. Доволен съм от старанието и подреждането. Видехме мача, имахме инициативата“, добави специалистът.

„Идеята бе такава. Опитните да се включат веднага в битката“.

„Щом тренира с нас Гъргоров, знаачи има шанс да заиграе при нас“.

„Това е нов отбор и всяка точка ще го вдига. Ние ще се борим за всяка точка. Няма да има предварително обречени мачове. Това е нов отбор и за самочувствието на отбера, всяка точка ще е важна“, завърши Васев.