Херо: За мен бе все едно дали ще играем срещу ЦСКА или Дунав

Жребият в турнира Лига Европа си направи интересна шега и прати влезлия в последния момент Дунав срещу водения от Димитър Димитров-Херо отбор на Иртиш Павлодар.

Димитров обаче не е особен оптимист, като заяви, че най-важното нещо в жребия завръщането му в България и евентуалните срещи с близки и приятели.

Първата среща е на 29-и юни в Казахстан, а ответната среща на 6-и юли на стадиона в Русе.

"Най-хубавото нещо е, че ще се върна обратно в България и ще се видя с мои стари приятели и познати. Нямам толкова много познания от отбора на Дунав, но моят помощник Петър Колев ги е гледал доста повече и е наясно с тях. Надявам се обаче, че с контактите, които имам у нас, ще успеем добре да се подготвим. Не бих казал, че е предимство за нас фактът, че първенството в Казахстан е в разгара си. Нас ни напуснаха двамата ни централни защитници, което няма как да не се отрази. Дори и да вземем нови играчи на техните позиции, няма да ни стигне времето да ги подготвим, да се адаптират към нашия отбор и първенството, заяви Димитър Димитров пред БТА.

"При нас проблемите си остават, защото имаме много малка група, с която да работим. Заради финансовите проблеми, които не са отстранени, ние нямаме възможност да взимаме кой знае какви играчи". "Вижда се, че Дунав е сериозен отбор, който притежава силен колектив. Видя се добре в мачовете миналия сезон, че русенци могат да създадат сериозни проблеми на своите съперници. Ще бъде интересно, ще гоним победата, пък както се казва - "каквото сабя покаже".

Дунав ще мери сили с отбора на Херо

Бургаският специалист отказа да коментира и казуса с недопускането на ЦСКА в турнира. "Няма какво да коментирам. За мене лично беше все едно с кого щяхме да играем в Лига Европа, добави Димитров.

Звезда или Флориана чакат Дунав, ако бие Иртиш

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Дунав Димитър Димитров - Херо Иртиш Павлодар

Дунав Русе