Наставникът на победителите от Дунав Веско Великов беше доволен от представянето на играчите си във второто полувреме на мача с Локомотив Горна Оряховица. Именно тогава русенци реализираха и двете си попадения за успеха с 2:0 и заслужено се поздравиха с важните за тях три точки.

"Първото полувреме беше абсолютно равностойно и почти никакъв футбол нямаше. Но след почивката видяхте, че ни отмениха гол, имахме още 1-2 положения, тогава бяхме просто перфектни. Футболът е така, че ако не стреляш, няма да бележиш. Преди да отбележим, вратарят на Локомотив спаси наш невероятен изстрел, но има и такива неща във футбола", сподели Великов пред Diema.

Въпреки силния старт и спечелените вече 10 точки, в Дунав не летят във висините и са стъпили здраво на земята. Според треньора, целта пред тима му си остава да се спаси от изпадане.

"Все пак са минали само четири кръга, нашата цел е на този етап да се спасим от изпадане. Ако се класираме по-напред, ще е добре дошло", сподели Великов и говори за следващия съперник Черно море. "Лесни съперници няма, както всеки мач Дунав излиза за победа, пък каквото стане", завърши треньорът.