Старши треньорът на Добруджа Тодор Киселичков сподели, че е доволен от представянето на играчите си при нулевото равенство срещу Септември София в мач от 31 кръг на Втора лига. Той обаче беше малко по-критичен към атакуващите футболисти пред DIEMA SPORT.

„Искахме страшно много да спечелим този мач, опитахме да дадем всичко от себе си, създавахме положения, доволен съм от старанието на футболистите, но имам забележки относно играта ни във фаза атака и като цяло последните метри. С оглед на събитията, мачът логично завърши 0:0. Много бързо се ориентирахме как ще играе Септември, те бяха избрали малко по-защитен план за игра, не ни изненадаха. Ние изпуснахме доста положения, трябваше да вкараме гол. Ние цяла седмица се готвихме и тренирахме за Септември”, сподели Киселичков.

Двата отбора не успяха да си отбележат попадение на стадиона в курорта Албена и запазиха позициите си в класирането. Септември е втори с 59 точки и все по-близо до завръщане в елита, докато Добруджа се отдалечи от целта си за участие в плейофите за влизане в efbet Лига, като заема пето място с 50 точки, с три по-малко от третия Марек.

В следващия кръг Добруджа среща Марек.

„Труден мач ще бъде, Марек играе силно у дома, нямат загуба у дома от доста време, ние ще отидем и ще се опитаме да победим. Светли празници на всички“, завърши Киселичков.