Струмска слава публикува позиция на своята Facebook страница, в която се обвинява съдията Венцислав Митрев в пристрастно поведение на мача с Дунав. Русенци спечелиха с 2:1 и направиха сериозна крачка към участие на баража за влизане в efbet Лига. Мачът имаше много важно значение и за гостите от Радомир, които се борят за оцеляването си.

Срещите в днешния 33-и кръг трябваше да отговорят на два въпроса: кой отбор ще вземе третата позиция от Втора лига за участие на допълнителна квалификация за влизане в елита, както и кои отбори ще изпаднат при аматьорите.

Цветомир Цанев откри резултата за гостите от Радомир още в 6-ата минута. Йордан Димитров направи обрат за Дунав, като се разписа в 55-ата и в 80-ата минута от дузпа. Струмска слава обаче трябваше да изтърпи два червени картона, като в последните 7 минути бяха изгонени Костадин Илиев и Марио Дилчовски и така играчите на Анатоли Нанков останаха 9 на терена.

Публикуваме позицията на Струмска слава без редакторска намеса:

Събитието, което създава огромен раздор и разисквания в света на футбола, е мачът между Дунав и Струмска слава. Въпросът за съдийското влияние и задкулисни фактори, които могат да повлияят върху резултата на футболната среща, става централна тема. Венцислав Митрев, известен съдия, е обект на внимание във връзка с този мач и се поставя под въпрос неговата независимост и обективност.

Продажният съдия е понятие, което образно се използва за да опише съдийско поведение, базирано на непрофесионални мотиви и интереси. Това включва взимане на решения, които са в подкрепа на определени отбори или влиятелни футболни лица, вместо да се ръководи от правилата и обективните фактори на играта.

В случая с мача между Дунав и Струмска слава, има множество обвинения в продажни съдийски действия, които са подкопали доверието в резултата на мача. Венцислав Митрев е взел решения, които са предпочели единия отбор в ущърб на другия.

За да разберем дали тези обвинения са основателни, трябва да се проведе обективна и задълбочена разследваща процедура. важно да се вземат предвид всички фактори, които могат да са повлияли върху решенията на съдията. Това може да включва преглед на видео записи на мача, анализ на решенията, свързани със спорни ситуации.