Всички русенци и любители на футбола в града трябва да се обединят в спасението на Дунав, заяви ръководителят на школата на клуба и член на Съвета на директорите - Мартин Цирков. 

"Има много неизвестни заради смяната на собствеността. Новият шеф Красен Кръстев каза, че ще подари акциите на всеки, който иска да се занимава с клуба, но това са само приказки", заяви Цирков пред БНТ. 

"Въобще не знаем кой ще му повярва оттук-нататък. Казал е, че до края на седмицата ще дойде и ще даде акциите на всеки, който иска Дунав да продължи да съществува. Феновете се активизираха сериозно."

"Свързах се с кмета на Русе, който изяви готовност да подкрепи отбора. Срещнахме се и с министър Красен Кралев, който каза, че ще направи всичко възможно да се спаси детско-юношеската школа. Нашата цел е да обединим всички русенци и сами да спасим положението, но всичко зависи от собственика, който трябва да се появи", допълни Цирков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.