Мартин Ковачев призна, че има психологически проблем при домакинствата, които има Дунав Русев. Треньорът на „драконите“ смята, че това пречи и на отбора да реализира голове. Дунав и Марек не се победиха в Русе и завършиха при резултат 0:0.

“Мога да кажа, че пропиляхме първото полувреме. Втората част се посъбудихме и създадохме положения, които не вкарахме. Имаше чиста дузпа за нас, но не знам защо не се дава. Това е друг въпрос вече“, стартира Ковачев.

„Като не вкарваш голове, не можеш да спечелиш точки. Работим върху това. Не може да чакаме само на Будинов и Данчо Йорданов. Трябва и другите да се нагърбят. Днес имахме добри ситуации, които не изиграхме както трябва. Ако го бяхме направили, щяхме да вкараме“.

„Със сигурност не е добре като имаш малък брой играчи. В това число повечето футболисти играят всички мачове. Видяхте какви срещи имахме, имаше и умора при футболистите. Физически не са в лоша кондиция и пресираха добре – липсваше ни гола“.

„Трябва да се отпуснем малко, тъй като като домакини имаме тормоз. Пет мача, шести вече без победа като домакин. Казах да не им прави впечатление това, а да играят правилно“, завърши Мартин Ковачев.