Треньорът на Дунав Русе – Людмил Киров, остана доволен от победата с 2:1 над Крумовград, но призна, че късметът е бил на страната на северняците при този успех.

„Щастливи сме всички в отбора от победата. Играхме срещу труден съперник, много трудно взехме тази победа. Мога да кажа, че късметът ни покри в този мач. Вкарахме за 1:0, но както в повечето домакински наши мачове даваме инициативата на съперника. Продължаваме да работим. Те удариха греда и днес късметът ни покри“, започна Киров.

„Направихме някои промени в нашия състав, изравниха ни 1:1 и продължиха да имат инициативата. Защитавахме се повече, но в 87-ата поведохме и задържахме резултата. Играем мач за мач, вътре в ума си имаме цели, но те идват след всеки изминал мач. Чакаме следващия съперник, ако победим Ботев Пловдив, може да имаме шансове, но каквото сабя покаже“.

„Има доста мачове до края. Не бих казал, че следващият мач е разковничето, но ще направим всичко възможно да затрудним Ботев Пловдив. Навън се играе по-добре и се надявам да се приберем с трите точки“, завърши Людмил Киров.