Виртуални билети за предстоящото си домакинство пусна в продажба ФК Дунав.

В мач от 12-ия кръг на първенството на Североизточната Трета лига „Драконите“ приемат отбора на „Тополи 2010” от 14 ч. на 1 ноември, неделя.

Според заповед на министъра на здравеопазването от вчера, 27 октомври, обаче, „колективните и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито и открито се провеждат без публика“. Тя е в сила от 29 октомври и ще важи до 12 ноември. Затова и феновете няма да имат възможност да подкрепят отново момчетата на Илиян Памуков на стадиона в квартал „Здравец“ в този период.

Ръководството на ФК „Дунав“ обаче им предлага цели две алтернативи. То отново ще предостави шанс на всеки да гледа изявите на младите „Дракони“ на живо с набиращия все по-голяма популярност проект FCDLive в клубната страница FC Dunav Ruse в социалната мрежа фейсбук. Освен това вече са пуснати в продажба и виртуални билети за мача с „Тополи 2010“ в платформата bilet.bg, с които всеки желаещ ще може да окаже и финансова подкрепа на русенския тим, като си за закупи пропуск на цена от 2, 5, 20, 50 или 100 лв.

„Заемете Вашето виртуално място на стадиона", призоваха от ФК „Дунав“.