Виртуални билети за предстоящото си домакинство пусна в продажба ФК Дунав.

В мач от 12-ия кръг на първенството на Североизточната Трета лига „Драконите“ приемат отбора на „Тополи 2010” от 14 ч. на 1 ноември, неделя.

Според заповед на министъра на здравеопазването от вчера, 27 октомври, обаче, „колективните и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито и открито се провеждат без публика“. Тя е в сила от 29 октомври и ще важи до 12 ноември. Затова и феновете няма да имат възможност да подкрепят отново момчетата на Илиян Памуков на стадиона в квартал „Здравец“ в този период.

Ръководството на ФК „Дунав“ обаче им предлага цели две алтернативи. То отново ще предостави шанс на всеки да гледа изявите на младите „Дракони“ на живо с набиращия все по-голяма популярност проект FCDLive в клубната страница FC Dunav Ruse в социалната мрежа фейсбук. Освен това вече са пуснати в продажба и виртуални билети за мача с „Тополи 2010“ в платформата bilet.bg, с които всеки желаещ ще може да окаже и финансова подкрепа на русенския тим, като си за закупи пропуск на цена от 2, 5, 20, 50 или 100 лв.

„Заемете Вашето виртуално място на стадиона", призоваха от ФК „Дунав“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.