Дунав се сдоби с нов спонсор. Компанията е производител на чорапи  ще осигурява официалните и тренировъчни калци на всички футболисти в мъжкия отбор и Академията. Фирмата ще помага на "драконите" и финансово. 

Тече и трансформацията на клуба. Всички членове, които се регистрират до 7 януари, ще могат да гласуват за ново ръководство с тригодишен мандат на общо събрание на 7 май 2021 година, което ще избере управата и посоката на развитие на клуба за следващите 3 години. Членството в Дунав дава привилегии като участие в избора на ръководство и органи на надзор, безплатно посещение на мачове, отстъпки при покупка на фенски артикули. Изборът на членски внос ще е доброволен и според възможностите на всеки. 

Междувременно стана ясно, че треньорът на отбора - Илиян Памуков, е дал положителен тест за коронавирус. В негово отсъствие, тренировките и мачовете ще се водят от наставниците на елитните формации до 17 и 15 г. - Ивайло Кирилов и Мартин Цирков. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.