Дунав Русе има ново ръководство, което ще работи за развитието на клуба до 2024 г. Изборът бе направен на Общо събрание вчера. Клубът има нов управителен съвет, председател на който е бившият капитан на Дунав Диян Димов. Негови заместници, които ще се ангажират с оперативната и административна дейност ще са Деян Йорданов, който бе основният мотор за съхраняване на клуба през последната година и младият русенски предприемач Мартин Райков.
 
Ето и новият управителен съвет на Дунав:
 
Диян Димов – председател на УС
Деян Йорданов – заместник-председател
Мартин Райков – заместник-председател
Мартин Цирков (един от успешните млади треньори в България)
Венелин Иванов (международен икономист, фен на Дунав от дете)
Андрей Кючуков (журналист в БНТ, също отявлен фен)
Нели Йорданова (със собствен бизнес, без необходимост от представяне)
 
"Дунав има най-после постоянен председетел и това е човек, който е посветил целия си живот на нашия клуб. Безспорно най-разпознаваемата фигура в русенския футбол е Диян Димов и е логично той да поеме тази длъжност”, написа Деян Йорданов.
 
ФК „Дунав“ вече официално е на русенската общественост. Така може да се обобщи случилото се по време на Общото събрание на футболния клуб. То се проведе в представителната зала „Европа“ на една от емблемите на Русе – Доходното здание.
 
Приет бе бюджетът за сезон 2021/ 2022, който предвижда 260 хил. лв., за да атакува мъжкият отбор промоция във Втора лига и 177 хил. лв. за 14-те възрастови групи в Академията. 
 
Избрано бе и Постоянно представителство на Общото събрание в състав Велизар Кънчев, Росен Моллов, Стилян Петров и Васил Златев. Новоизбраният орган за обществен контрол освен надзорните функции ще има и консултативен характер като своеобразна „фокус група“.