Треньорът на Дунав Русе Людмил Киров призна, че отборът му се нуждае от сериозно подобрение след изиграването на първия мач на отбора му срещу Левски. Столичният тим надделя при визитата си в Русе с 4:1, а Киров акцентира, че отборът му е играл солидно само през първите 15 минути.

„Мисля, че първият четвърт час напипахме ритъма, но малко не ни достигаше в завършека. Нашите флангови футболисти не бяха акуратни при последния пас, а всяка една грешка срещу отбори като Левски се наказва. Каквото и да кажа след четири гола, ще е малко. Идва следващ мач и ще опитаме да не правим същите грешки”, коментира треньорът на Дунав.

„Явно не си върша работата като хората, след като има такива грешки. Мисля, че желанието беше огромно, стараха се. Аплодисменти, все пак това е Левски”.

„Нищо страшно не е станало, но при наш бърз гол щеше да е друго. Физически накрая силите ни намаляха”, продължи Киров.

„Днес имахме група от 17 човека група. Свилен Щерев е контузен и наказан. Селекцията при нас е отворен процес, така че гледаме да се подсилим с 1-2 добри футболисти. На всеки един пост имаме добра конкуренция, но при крайните бранители имаме липси”, говори още Киров.

„Аз съм убеден, че мачът с Ботев Пд ще е много труден. За нас всеки мач е труден и ще се борим до края. Искам да виждам Дунав да играе през целия мач, както играхме срещу Левски в първите 15 минути”, завърши Людмил Киров.