Футболистът на Дунав Русе Васил Шопов заяви, че победата срещу Септември (2:0) от първия кръг на Първа лига е напълно заслужена. Той реализира първото попадение за “драконите” още в 4-ата минута на срещата и заслужено бе определен от читателите на Gong.bg за Играч на мача.

Играч на „драконите“ номер 1 в мача със Септември

“Беше равностоен мач. Вкарахме си положенията и заслужено победихме. Направихме доста хуабви атаки, които не са получиха, но точно тази се получи, при която стана гол”, каза Шопов.

“Мисля, че както ние така и останалите тимове нямахме много време за подготовка. Всеки един когато излезе на терена, се раздава и не мисли каква умора е натрупана и как е минала подготовката”, допълни футболистът на Дунав.

Дунав изнесе лекция на новака Септември

“Миналата година късно си отбеляах първия гол. Може 10 кръга да не отбележа сега, но нямам лични цели да вкарвам повече голове от миналия сезон. Искам като вкарвам да е на място”, каза още Шопов.

“Ще ни бъде много по-трудно през тази година, тъй като както феновете, така и тимовете имат много по-големи очаквания към нас. Хубавото е, че започнахме с трите точки”, завърши той.