Помощник-треньорът на Дунав (Русе) Пламен Донев говори пред DIEMA след загубата от Левски на "Герена" с 0:3.

"През първото полувреме играхме в схема 3-5-2, което затрудни нашите момчета. В защита нямаше плътно покритие и Левски успяваше да разиграва добре по между си на двойни. На Левски им се получиха нещата в този мач, за разлика от двубоя с Ботев (Враца). Те стартираха концентрирано от първата минута и нямаше никакъв елемент на подценяване в играта им", каза Донев.

"През втората част променихме схемата до 4-4-2 и нещата потръгнаха. Но все пак заслужена победа за Левски. В четвъртък ни предстои много важен мач, с който трябва да опитаме да спечелим точки", добави той.

"През първото полувреме използвахме зонова защита, а след това минахме към индивидуално покритие - мисля, че през втората част нещата бяха по-добре. Криза? Да, може би. Но Ботев (Враца) също бяха в криза, а с три поредни победи вече мечтаят за "шестицата". Ако ние вземем победи над Славия и Септември, нещата също ще се променят", каза още Донев.

"Мисля, че ни трябват още футболисти, групата ни е малка. Вижте, от миналогидшния, по-миналогодишния отбор останаха само 3-4 момчета", заключи треньорът на Дунав.