Наставникът на Дунав Малин Орачев остана недоволен от грешките на тима при втория и третия гол на Лудогорец в мача в Разград. Русенци паднаха с 1:3, като показаха силна игра, когато на практика интригата се загуби.

"Попречи ни единствено класата да се противопоставим на Лудогорец, защото те са много класен отбор. Мъчихме се да се противопоставим, но не успяхме. Трябваше да сме най-концентрирани в началото на втората част, но се получи напълно обратното. Доволен съм само от минутите след третия гол на Лудогорец, когато заиграхме добре и спокойно", сподели Орачев пред DIEMA SPORT и анализира мача.

"Стараехме се да разиграваме, но ни липсваше смелост и самочувствие при изнасянето на топката. Два пъти искахме да изнесем топката и получихме два гола. Лудогорец е класен отбор и вече мислим за следващия мач. Ще работим в паузата и се надявам следващия мач да сме по-смели и да играем по-добре", сподели още специалистът, след което говори и за новите попълнения в отбора.

"Три момчета дебютираха днес, а сега в паузата ще има контрола, в която ще играят повече време, за да се интегрират още повече в състава. Липсваха ни и тези, които не можахме да ползваме, беше ни важно, че ги нямаме на разположение", завърши Малин Орачев.