Старши треньорът на Дунав Малин Орачев остана разочарован от поредната загуба на тима, този път у дома от Черно море. Варненци взеха трите точки след автогол на Бирсент Карагарен през първото полувреме.

„Неприятна загуба за нас, въпреки това, мисля, че през първото полувреме контролирахме нещата и бяхме агресивни. След това допуснахме грешка и ни отбелязаха. През второто полувреме трябваше да играем по друг начин, сменихме схемата, но имаше твърде много брак от защитниците и полузащитниците ни и не успяхме да отбележим“, коментира Орачев.

„Видно е, че и физическата ни подготовка ни куца. Пак казвам, че имаше много брак от хора, които не трябваше да грешат. Говоря за централните защитници и вътрешните ни халфове. Остава ни само да работим и да поправяме грешките си и да излезем от тази негативна серия без победа. Отиваме в Етър с нагласата да спечелим този мач. До момента тренирахме на лоши терени, но може би от по-следващата седмица ще започнем да тренираме на нашата си база“, каза още разочарованият старши треньор на Дунав Русе.