Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров беше много доволен от представянето на своите момчета, които взеха гръмка победа с 5:3 като гост на Славия в група Б от втората осмица на Първа лига.

„Мисля, че това е най-стойностният ни мач, откакто аз съм тук. Днес всяко едно положение влизаше. Специално за мен футболистите се представиха на доста добро ниво, показаха добър футбол. Не искам да говорим чак толкова за представянето, важни са точките. Винаги съм казвал, че искам моите играчи да дивеят след победа, след отбелязан гол. Днес доста подивяха”, коментира Киров пред DIEMA SPORT.

„Да, днес стратегията ни беше да играем на контраатака. Разчитахме на това и доста добре ни се получи. Имахме бързите изпълнители за тази цел.”

„Договорът на Благой Макенджиев? Спекулации има и ще продължава да има. Макенджиев е наш футболист има договор за година и половина. Имаме уговорка при оферта от чужбина през лятото да го пуснем. Засега обаче остава наш играч. Генадий Ганев (бившият вратар на Верея – б.р.) има договорка с нас, предварителен договор, който е подписан. Можем да го считаме за част от нас. Вече тренира наравно с момчетата”, разкри Людмил Киров.