Старши треньорът на Дунав Русев Людмил Киров определи победата с 3:0 над Витоша Бистрица като най-добрият двубой под негово ръководство.

"Откакто аз съм тук, това определено е най-добрият мач на отбора. 3:0, няма какво да се говори. Поздравявам момчетата, публиката. За мен е важно да има постоянство, не искам да има спадове. Това е моята работа, да накарам футболистите да работим по същия начин в тренировъчния процес. Аз като треньор се надявам тези момчета да покажат същото желание и в следващите мачове", заяви Киров.

На въпрос, дали атакуващият футбол е бил ключов за успеха, Киров отговори: "Мисля, че да. Цяла седмица им говорех, че трябва от начало да пресираме отбора на Витоша и да се стараем да направят колкото се може повече грешки. Това беше уникално - 20 минути, 3 гола. Второто полувреме се поспестиха, нормално. Това беше уникално нещо."

"Настроение има както в тренировките, така и като цяло в съблекалнята. Това е много важно. Искам днес да поздравя и публиката, помогна много. Когато има желание и себраздаване, нещата се получават, убеден съм в това. Дунав има уникална публика, с такива игри се надявам да върнем още публика на трибуните."

"Трябва да накарам футболистите да повярват в мен, после съм сигурен, че нещата ще стават все по-добре", допълни Киров.