Левски отново ще погне ЦСКА и ще се опита да съкрати дистанцията от „червените“, които заемат второто място с 64 точки, докато „сините“ са трети с 59. Всичко това идва и преди поредното издание на Вечното дерби.

Но преди него Левски ще има трудна задача пред ентусиазираната публика срещу симпатичния и надъхан тим на Дунав днес от 17.30 ч. В рамките на 34-ия кръг на Първа лига, Първа шестица.

Срещата на градския стадион в Русе ще може да го следите по Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT 2 и по Дарик радио. 

Наставникът на Левски Николай Митов определи група от 18 футболисти за гостуването на Дунав Русе в мача от 34-ия кръг на Първа професионална лига. Сред избраниците на специалиста се завръща капитанът Веселин Минев, който е възстановен от травмата на прасеца и словакът Роман Прохазка, който изтърпя наказание от 3 мача. 

От русенският клуб информираха, че интересът към срещата расте с всеки изминал час. Предварителната продажба на билети стартира в началото на седмицата и ще продължи и утре, а в деня на мача пропуските могат да бъдат намерени на касите на стадиона.

Припомняме, че 3 кръга преди края на първенството "драконите" излязоха еднолично на четвъртото място в класирането с 49 точки. При определени условия тази позиция би могла да даде възможност за решителен плейоф, в който залогът ще е място в Лига Европа.

Минев и Прохазка отново в групата на Левски

Феновете на Дунав с шествие преди двубоя срещу Левски