Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов изрази оптимизъм часове преди първия пролетен двубой на тима. Бистричани приемат състава на Дунав Русе в среща от 21-вия кръг на Първа професионална лига от 17:30 часа. Двубоят можете да проследите на живо по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY.

Витоша приема Дунав в битката на дъното

Специалистът вярва, че отборът му е надградил по време на зимната подготовка, като това ще си проличи още в мача с русенци. 

„За разлика от другите отбори, ние успяхме да запазим основния си състав. Нямахме промени и това ни позволи да надградим. Спечелването на турнира в Балчик показва, че има израстване в нашите редици, което се надявам да си проличи в двубоя с Дунав. Сигурен съм, че можем да запазим мястото си в Първа лига“, коментира Ангелов пред официалния сайт на Витоша. 

Има ли светлина в тунела за Витоша и Дунав?

В последните си пет срещи от първенството бистричани успяха да измъкнат точката като домакин на Левски (0:0) и Локомотив (Пловдив) (1:1), както и на Верея (1:1) като гост, като загубиха от Лудогорец и ЦСКА. Играчите в зелено все още са в търсене на своята историческа първа победа в елита на България.