Старши треньорът на Дунав Людмил Киров заяви, че е наясно точно какви изисквания има към играчите си и знае, че те ще отговарят на тях. Специалистът говори след поражението от Черно море с 0:2 в контролна среща, като направи и кратък анализ на подготовката на тима.

„Доволен съм, получи се хубава контрола. От състоянието на отбора ми съм доволен. Моята цел е да чистим грешките от контролите и да влезем в пролетния дял по-концентрирани и мотивирани. Доволен съм като цяло“, започна Киров.

„Започнахме 4-3-3. Тази схема практикувам, откакто отидохме в Турция. Офанзивен футбол. На нас ще ни трябват голове и точки. По този начин трябва да продължаваме. Второто полувреме променихме схемата на игра. Допуснахме индивидуални и колективни грешки. По най-бързия начин трябва да чистим тези грешки и повече положителни неща да има“, продължи специалистът.

„Това е отборът. Приключихме със селекцията. Да се надяваме, че ще се сработим бързо. Едно 60 процента са новите. Аз няма да се оправдавам. Знам какво искам от моите играчи и знам, че ще го дадат“, коментира за финал специалистът.