Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров остана недоволен от представянето на своя тим след поражението с 0:1 от Славия в пореден мач от Първа лига. Треньорът на „драконите” сподели, че нивото на игра през първото полувреме е било доста слабо, като затова са виновни двата отбора.

„Мисля, че това, което показаха двата отбора през първото полувреме, нямаше нищо футболно. Не знам какъв анализ може да се направи, дори и в студиото, за тази част. Първо времето беше лошо, доста топло, но и за двата отбора беше неприятно да се играе”, започна Киров.

„Нямахме и пет положения, за разлика от предния мач със Славия. Вече сме концентрирани за сряда и мачът с Витоша Бистрица. Ние си играем всеки мач и не мисля, че не са били мотивирани играчите. Мач с мач не си прилича и дано следващия мач да не допуснем гол вкъщи. Убеден съм, че ще видим съвсем различен Дунав”.

„Не трябва да повтаряме грешките от днес. Сигурен съм, че ще видим съвсем различен Дунав. В предните интервюта казах, че е по-лесно да играем първия мач с Верея, но концентрацията и мотивацията ще бъдат на съвсем различно ниво. Контактувайки с футболистите, и те са на същото мнение. Надяваме се, че догодина ще участваме в Първа лига”, завърши Людмил Киров.