Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров бе доволен след успеха с 2:0 над Локомотив Пловдив. Киров акцентира, че четирите месеца колективна работа с футболистите вече носи своите ползи, като тепърва ще се „берат плодовете на труда”.

„Доволен съм играта ни в днешния ден. Хубаво е, че от мача на мач играем все по-добре. Победите, които записахме последните седмици, трупаме самочувствие и нещата се получават. Днес търсихме повече победата от противника. Наясно сме, че имат важен реванш за Купата на България, но нас това не ни интересува. Благодаря на тима за раздаването днес”, сподели Киров пред DIEMA SPORT.

„Дали има дузпа, дали не – съдията решава. Не мога да коментирам”, продължи той.

„Пет мача без загуба имаме, но самочувствието на отбора става все по-сериозно. Цари спокойствие и увереност в играчите и виждам как работата се получава. Мачът със Септември е важен, но и предната седмица казах, че нас не ни бърка с кой ще играем. Дали с Верея, дали със Септември, дали с Витоша. Казвам го със самочувствие, тъй като виждам израстване при нас и футболът, който практикуваме в този момент”, коментира треньорът на Дунав Русе.

„Вторник Септември има реванш с Локо Пловдив. Понеделник се събираме и мислим за софиянци за мача в петък. Нужно ни беше време и сработка, тъй като трябва време. Вече четири месеца сме заедно и берем плодовете от съвместната ни работа”, завърши треньорът на Дунав Русе.