Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров бе доволен от играта на отбора му, въпреки поражението от ЦСКА с 0:2. Наставникът похвали своите футболисти как са стояли на терена, като потвърди, че е трудно да се вземат точки от ЦСКА.

„ЦСКА беше по-добър и победи заслужено. Първото полувреме имахме две положения, но не вкарахме. За мен това, което направихме днес, е добре. Ако бяхме вкарали едно от тези положения, мачът ставаше друг. Трудно се взима нещо от ЦСКА”, бяха първите думи на Киров пред DIEMA SPORT.

„Заспахме на едно центриране отляво и ни вкараха. Втората част допуснахме още един и мачът свърши. Грешките ще ги коментираме, когато се съберем пак”, довери Киров.

„Повлия голът през първото полувреме, тъй като при равен щеше да е добре. Стояхме добре на терена и се противопоставихме на един от най-добрите отбори в групата. Няма значение в каква схема играем. Важното е, че всеки знае какво прави на терена и дава максимума. Момчетата се стараха”, каза още Киров.

„Мисля, че тимът ни израстна с този мач. Предстоят ни още тежки мачове – Левски и Лудогорец, но така се става голям”, завърши треньорът на Дунав Русе.