Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков беше щастлив, че отборът му излиза за пореден път пред пълни трибуни за мач с голям отбор. В Русе се събраха 11 хил. души да гледат битката с Левски.

"Радваме се много на пълните трибуни и се надяваме така да бъде. Това е истинският футбол - пред пълни трибуни. След направата на Градския стадион, общината ни съдейства. Президентът изкопа нивата, на която тренирахме, надяваме се до месец да е с дренаж и с добри условия за подготовка", заяви Петков и разкри какви са целите до края на сезона.

"Ние нямаме цел от началото на сезона, искаме само да се утвърдим в групата. Апетитът идва с яденето и победите ни дават шансове за Лига Европа. След последния мач с ЦСКА ще е ясно дали ще се класираме за евротурнирите", сподели директорът на Дунав и сподели дали ще има промени в отбора след края на сезона.

"Нашето желание е да задържим отбора и се надявам да го направим. Но ако дойде оферта за наш играч, която го устройва, ние няма да го спираме. Дунав е достатъчно добър клуб, за да дава на българските футболисти да се изявяват", завърши Ивайло Петков.