Под ръководството на Стамен Белчев, ЦСКА все още няма загуба в първенството от три срещи, в които не е допуснал гол. При Белчев се забелязва тенденция да намалага по-млади момчета.

Никола Колев бързо започва да се превръща в неизменна част от първия тим на ЦСКА.

„Чувствам се се много добре в такъв клуб като ЦСКА. Имаме страхотни фенове, които непрестанно ни подкрепят. Извинявам се, че не успяхме да ги зарадваме с победа над Локо Горна Оряховица. Надявам се все по-често да играя за първия тим“, сподели Никола Колев в интервю за предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT.

„Надявам се да завършим по най-добрия начин. Сега ни предстои мач с Дунав и дано победим. Недоволни сме от това, че пропускаме положения. Разбира се, че ЦСКА трябва да е в елита. Аз се уверих какъв клуб е ЦСКА. Чувството е неописуемо да играеш за такъв велик клуб“, казва още Колев.

Интересното е, че треньорът, който открива Никола Колев е Христо Стоичков.

„Искам да го поздравя и да му бладогаря. Той ми даде път в професионалния футбол и няма как да го забравя. Той е първият треньор, който ме наложи и ме пусна в Литекс като бях. Изключително съм горд, че познавам такъв човек и ме е тренирал“, категоричен бе Никола Колев.

За Гриша Ганчев пък споделя: „Виждате за какво става въпрос, откакто е поел ЦСКА. Той дава всичко за нас и за футбола.“

„Надявам се след зимната пауза да направим хубава подготовка и се надявам да се представим доста по-добре“, заяви още Колев.