Жерсон Кабрал се превърна в герой на Левски в мача с Дунав, след като реализира първите два гола за победата с 3:0. Националът на Кабо Верде не бе реализирал в първенството от края на септември.

"Беше хубаво за мен, че вкарах голове, но не това е най-важното. Искам да имам влияние към начина, по който играя. Вкарах и срещу Черно море за Купата, но не това е най-важното. Доволен съм, че победихме с 3:0."

"Честно казано, не играхме много-много добре, но се справихме добре. Когато си вкарал три гола за едно полувреме, не може да кажеш, че елоша работа. Но трябва да създаваме още положения, по-рано да решаваме мача. Има какво да подобряваме. Но след две поредни загуби винаги е хубаво да се върнем към победите."

"Имаме такава амбиция, трябва да спечелим всички мачове, така виждам Левски, защото ако не спечелим, хората отвън започват да говорят, да ни критикуват. Това трябва да е играта на Левски. Трябва да се опитаме да спечелим всички мачове."

Кабрал коментира и темата с оставането му в отбора. "Моят агент говори с ръководството. Аз говорих с президента, той сподели своите мисли по моята ситуация, аз също, сега всичко е между президента и агента ми. Да, чувствам се добре, разговорът с президента беше позитивен, сега всичко зависи от тях."