Дунав финализира привличането на още трима нови футболисти - Диян Димов, Свилен Щерев и Емин Ахмед, съобщиха от клуба.

Бившият капитан на "драконите" Диян Димов се завръща в родния клуб след един полусезон в ЦСКА 1948.

Свилен Щерев подписа договор и вече е собственост на русенския клуб. Той е роден на 14 декември 1992 г. Играе като атакуващ полузащитник. Юноша е на Локомотив Пловдив. За последно бе част отбора на Ботев Гълъбово, където игра под ръководството на настоящия треньор на "Драконите" Людмил Киров.

източник: fcdunav.eu

Емин Ахмед идва в Русе като преотстъпен от отбора на Берое Стара Загора до края на сезон 2018/2019 г. Той е роден на 10 март 1996 г. Играе като десен краен бранител и крило. Ахмед е юноша на старозагорския тим, като за последно бе преотстъпен на Верея през есенния дял на шампионата.

източник: fcdunav.eu

Вчера с Дунав започнаха други трима нови: македонският ляв защитник Александър Исаевски, който идва от Победа Припел, румънският халф Драгош Фирцулеску, който за последно игра в Берое, както и ганайският десен халф-бек Самуел Инкоом.

От ръководството на Дунав потвърдиха и, че са постигнали договорка за прекратяване на контрактите на двама футболисти - Иван Коконов и Борислав Балджийски, които се разделиха с Дунав по взаимно съгласие.