Фланговият футболист на Дунав Русе Божидар Васев беше страшно разочарован от загубата с 0:3 от Левски в 17-ия кръг на Първа лига.

„Доста неприятно е да говорим след такава загуба. През първото полувреме направо ни скриха топката. През второто показахме друго лице, но не беше достатъчно. Резултатът остана непроменен. Това не ни грее особено в този етап от първенството. То напредва, движим се към баражите. На никого в съблекалнята тези 14 точки не са приятни.”

„През сезона играхме доста често в 3-5-2. И срещу ЦСКА загубихме, но доста добре се представихме. Днес… На „Герена” се играе доста трудно и не ни се получиха доста неща. Треньорът Люси Киров затова реши да променим постройката и имаше ефект.”

„Още в следващия мач трябва да отмием този срам, който днес направихме. В четвъртък срещу Славия трябва да се хвърлим мъжки и ще успеем.”

„Лесно се работи с Людмил Киров. Единственото, което куца, са резултатите. А това е най-важното. Тази играе е на голове и на точки. Ние се борим за оставане в лигата. Може и с грозна игра, но е важното да печелиш точки. Утре никой няма да го интересува дали си играл зле, ако си напред в класирането”, завърши Васев.