Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев похвали футболистите си след осмата поредна победа на „червените“ в Първа лига. В мач от 10-ия кръг „армейците“ се наложиха с 3:0 над Дунав Русе, като и трите гола за домакините дойдоха през втората част.

„Понякога вкарваме в началото, някой път в края. Футболът не е театър, за да знаеш във всяка минута какво да кажеш. На почивката казах да на футболистите си да успокоим играта и да използваме фланговете си. Така и стана, макар че и трите гола паднаха от статични положения. През първото полувреме се опитвахме да играем през центъра, играхме бавно. Дунав ни разгадаваше ходовете. Имахме малко положения и не успяхме да ги завършим както трябва“, коментира Белчев.

„През второто полувреме стояхме по-добре на терена, владеехме повече топката, не нарушавахме ритъма на играта си. Доволен съм от физическото състояние на играчите, трябва да продължим така. Играем мач за мач, не мислим колко победи ще направим, надявам се да бъдат колкото се може повече“, каза още той.