Независимо, че Дунав все още не си е гарантирал оставането в Първа лига, наставникът на тима Людмил Киров вярва, че „драконите“ ще имат сили да се преборят за мястото си.

Доказателството идва от подобренията, които се правят по Градския стадион в Русе.

Базата става все по-уютен дом не само за представителния тим, но и за подрастващите.

„Преди години бяхме много затруднени с тренировъчния процес. Сега обаче разполагаме с прекрасна база, която подпомага както мъжкия тим, така и детско-юношеската школа. Мисля, че е перфектно за един треньор да отвори вратата и да си нареди тренировката. Мисля, че това е направено с много труд и любов. Хората, които се занимават с поддръжката – също големи благодарности. Съблекалните са на доста добро ниво. Комфортно е за играчите. Пак се връщам назад. Правя си равносметка с отминалите години. Мисля, че това е начинът, по който трябва да се работи във всеки тим“, коментира още Киров за предаването на DIEMA SPORT - „Преди кръга“.

По-късно Дунав посреща Септември в първи мач от полуфиналите за разпределяне на местата от 11-о до 14-о в Първа лига. Срещата започва в 20:00 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.