Централният защитник на Дунав Русе Любен Николов коментира загубата от ЦСКА 1948 и отпадането от Купата на България. 

"При нас имаше промени от това, което играем за първенството. Излязохме с друга схема, все пак нашият приоритет е първенството. Не мога да кажа, че не сме се хвърлили на 100%, просто така се получи. Имахме нашите моменти, но просто ги изпуснахме, не успяхме да ги реализираме. ЦСКА са в добро състояние, вижда се как вървят във Втора лига." 

"Не бих казал, че сме ги подценили. ЦСКА е достатъчно стойностен отбор, наблюдавахме последната им среща срещу Септември, анализирахме. Имаха леко преимущество, все пак играят и на своя стадион".

"Настройката за мачовете от първенството е различна, там всяка точка е ценна. Турнирът за Купата се играе по съвсем друг начин, в един мач може да се случи всичко", заяви Николов.

"Ние сме професионални спортисти и съжаляваме за всяко поражение. Даваме 100% от себе си, но явно днес възможностите са ни били толкова.

"Нищо не може да очакваме в двубоя с Лудогорец, ясно е на чия страна е класата. Даваме най-доброто от себе си, не можем да бъдем респектирани, защото няма какво да губим. Иска ни се да се класираме на по-горно място, с оглед на това, че последните четири мача нямаме загуба. Последният домакински мач дори можехме да вземем трите точки. Изпълняваме треньорските наставления и се надяваме на по-добро класиране", завърши Николов.