Капитанът на Царско село Веселин Минев изрази съжалението си, че неговият отбор не успя да вземе точките от срещата с Дунав Русе в София. Отборът на Никола Спасов загуби с 1:2, въпреки че поведе в резултата, а и създаде много повече положения от своя съперник.

„Всеки, който е наблюдавал срещата знае, че сме изпуснали над 20 положения. Има го във футбола. С две положение - успяха. Има го във футбола. Поздравяваме ги. Аз като капитан призовавам да продължаваме все така, с тази игра ще се получи”, сподели Веско Минев.

„На първо четене, от малкия пеналт имахме 4 положения сами, но ударът излизаше в страни. Само трябва да съжаляваме за този мач, но играта трябва да ни даде импулс за следващите мачове. Имайте предвид, че сме почти изцяло нов отбор. В Левски когато бях, и там като имаше текучество, имаше непостоянство. В нито един мач не сме надиграваме, просто допускаме индивидуални грешки.”

„Като дойдат победите, отборът ще се успокои, ще дойдат така точките, с които ще си гарантираме оставането. Гледам ги младите момчета, схващат им се краката в 60-ата минута, не знам, може и да е ген при мен”, коментира пред DIEMA SPORT Веселин Минев.

„Виждате и в Ливърпул се случва, единият защитник асистира на другия и той вкарва гол”, добави още капитанът на Царско село.