Шефовете на Дунав се стреснаха и обещаха да платят до снощи заплатите, които дължат на играчите. Вчера футболистите спряха да тренират и те са категорични, че няма да излязат срещу Ботев Пловдив в петък.

"Да ходят шефовете да играят. В момента, в който ни се плати всичко - ще тичаме и ще се раздаваме", обяви Юлиан Ненов от името на всички.

Треньорът Людмил Киров отново застана зад играчите.

"Думата "пари" не я знаем в нашата съблекалня. Съгласихме се всички да вземем половинки за април и май. Треньорите и това не видяхме", заяви Киров.

"Въпрос на часове е да се изплати всичко", разкри спортният директор Юлиян Загоров. Парите ще бъдат платени от българо-швейцарската фирма, която води преговори за собствеността на клуба. Документи обаче бавят сделката.

"Сумите са големи и новите собственици няма как да ги дадат, ако не са сигурни, че Дунав ще стане техен", допълни Загоров.

Очакваше се заплати да вземат и служителите на клуба, чието състояние не е по-различно от това на футболистите./Меридиан мач


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.