Наставникът на Дунав Русе - Людмил Киров, отново коментира състоянието на клуба и тежкото положение, в което се намира. Специалистът не пожела да даде подробности, но призна, че играчите са недоволни.

"Играчите са сринати от тежкото положение в клуба, това е сигурно. Но повече не искам да говоря по темата", заяви Киров пред русенския вестник "Утро".

"В контролата с Лудогорец се отървахме с малко (б.р. – Дунав загуби с 0:4), но това са реалностите. Преди това пък победихме Черно море. По-добре да играем с тези тимове, отколкото с Добруджа и Черноморец Балчик. Поне знаем къде се намираме реално, а не да се заблуждаваме от нереални резултати“, добави наставникът на "драконите".

Междувременно стана ясно, че преотстъпеният в Дунав от ЦСКА - Митко Митков, почти сигурно ще пропусне домакинството на Арда.


Двубоят с кърджалийци е в събота (6 юни) от 17:00 ч. и ще бъде пряко излъчван по DIEMA SPORT, а ние от Gong.bg ще Ви направим съпричастни с всичко случващо се. 


Митков е с контузия и в момента се лекува в София, като кога и дали въобще ще се завърне за пълноценни тренировки, не е ясно. 

С проблеми е и централният защитник Росен Колев, както и Ивайло Лазаров. Двамата до последно ще са под въпрос за двубоя с Арда, който може и да не се състои, тъй като играчите заплашиха да бойкотират тренировките и срещата, ако до сряда не получат забавените им по три заплати. За последно те са взели възнаграждения на 15 февруари.