Официалният сайт на Етър публикува статия за феновете на отбора преди днешната среща с Дунав.


Болярите излизат срещу "драконите" тази вечер на стадион "Ивайло" в 20:30 часа. Сблъсъкът ще бъде пряко предаван по DIEMA SPORT, а Вие ще имате възможността да го следите минута по минута с Gong.bg.


Ето цялото съобщение от Етър:

"Днешният ден ще е по-специален от всички останали през тази седмица! Ще се води битка на всички фронтове и себераздаването и мотивацията ще е от всички, както на терена, така и на трибуните!

ЕТЪР се нуждае от задължителна победа, която ще му осигури 10-тото място и малко по-приятният вариант в плейофите. По същото време, Ние на трибуните ще подкрепяме мощно отбора през целия мач и ще се борим за успех на кампанията ,,ЕТЪР – това си ти!”, която дава възможност на всички виолетови фенове да помогнат на любимият отбор да се справи с кризата и да продължи да ни радва и през новия сезон! Кампанията ще продължи и в плейофната фаза!

Как да помогнем?

Купи си билет от фен магазина или от мрежата на Евентим. ( Билети има, от нас зависи да ги изкупим!)
Купи си билет – дарение, ако искаш да помогнеш, но не можеш да присъстваш на мача. Този билет не заема място на стадиона, но средствата влизат директно в касата на клуба.Пусни средства в урните, които ще бъдат разположени на двете каси и двата входа. ( Събраната сума се брои и обявява веднага след края на мача)
Направи паричен превод директно в сметката на клуба:

Дарителска сметка:
Общинска банка
BIC: SOMBBGSF
IBAN: BG27 SOMB 9130 1057 0564 01

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА В ИМЕТО НА ЕТЪР!!!