Избраният за най-добър играч в мача Ботев Враца - Дунав Русе Благой Макенджиев сподели своите впечатления след нулевото равенство между двата състава във Враца. По този начин гостите ще се нуждаят от победа срещу Царско село в следващия мач, за да си гарантират оставане в българския елит.

Lap.bg
11 снимки

"Точката е заслужена. Ботев Враца играха малко по-добре от нас, но те имат малко по-добра индивидуална класа. Доволни сме", започна той.

"В тази група силите са изравнени. Какво значи фаворит? Излизаме 11 на 11, пък каквото стане. И те тренират, и те играят. Добре е за нас като за първи мач. Позитивен резултат", продължи стражът.

"С максимално тичане се постигна този резултат. За всеки един отбор е добре, когато стои добре в дефанзивен план", заяви вратарят.

"Домакинската ни форма не е от най-добрите. След коронавируса няма да има много хора. Всичко е 50:50", допълни играчът на мача.

"Малко по-малко нещата започват да се нормализират. Има какво още да се желае. В нашата съблекалня има нелоши играчи. Големи мъже. В тези 2 мача не мисля, че финансите ще са от голямо значение. За 2 часа на стадиона няма пари, няма нищо. Ние се опитваме да даваме максимума. Парите остават на заден план. Имаше много голямо колебае в нас. След пандемията не сме тренирали и 1 седмица нормално заради ръководството", разкри Благой.

"Имам договор до края на първенството. Ще мислим. На този етап няма нищо сигурно. Чакаме да видим как ще се развият нещата. Зависи дали клубът ме иска и от организацията. Ще се опитам да дам максимума дори да съм още 10 дни тук", завърши Макенджиев.