Дунав Русе скоро може да има ново ръководство. Това разкри треньорът на тима - Людмил Киров. 

Както е известно, президентът на отбора - д-р Симеон Симеонов се оттегли. Акциите поне временно са в доскорошния администратор Огнян Цветанов, който в момента заема длъжността изпълнителен директор. 

"Дори да има напрежение за бъдещето сред играчите, моята работа е да го потуша. Нямаме никакви задължения, в Дунав се работи много на чисто. Нормално е в българския футбол понякога да се случват сътресения. Още повече, когато клубовете получават пари от общините, преди избори винаги им е притеснено. След оттеглянето на Симеонов е нормално да витаят някакви мисли в главите на футболистите. Но Дунав няма да остане без издръжка. Русе е голям град. Мисля, че ще дойдат по-добри дни за клуба. Имам нещо предвид, съвсем скоро може да има развитие по въпроса за издръжката, но нека не говорим предварително."

"Арда е приятна изненада. Доста добър и комплектован отбор са. Показват постоянство напоследък, ненапразно имат специалист като Стамен Белчев. Всеки тим обаче има своите слабости. Разучили сме ги и ще се надяваме да им противодействаме успешно", коментира Киров пред "Тема спорт".