Старши-треньорът на Дунав Русе - Людмил Киров сподели първите си впечатления след поражението на своя отбор от Берое с 0:3 у дома в мач от 17-я кръг на efbet Лига:

„Изиграхме доста добро първо полувреме. Излязохме с нужния респект. Мислехме, че ситуацията от първото полувреме ще ни се отдаде второто.“

 

Относно съмненията за игра с ръка преди първия гол:

 

„Всеки може да има претенции. Дори да има игра с ръка, 0:1 стана резултатът. Това бе решителният момент в мача. След това променихме схемата на игра. Ще изкараме един нормален тренировъчен процес.

 

Не сме останали изненадани. Те влязоха в нашата схема. Нищо ново. Изиграхме тактически добре. Едно доста прилично първо полувреме. След първия гол всичко приключи.

 

За интереса към Ахмед Ахмедов от ЦСКА:

 

Това е хубаво ,че има интерес към наши футболисти. Радващо е. За интерес към други не знам. За Ахмед се надявам да покаже какво може и да вкара 1-2 гола.

 

Запитан дали се подобрява финансовото състояние на клуба, Киров каза следното:

 

„Подобрява се. Взехме 2 заплати. Имаме уверения от ръководството, че нещата ще станат по-добре. Виждам едно настроение в момчетата. Всяка точка ни е ценна.

Ако искат този отбор да върви напред, мисля че може да се стигне до ситуация да се обедини бизнеса на Русе и да се подпомогне футболния клуб.", завърши той