Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров беше повече от доволен след успеха на „драконите” срещу Царско село с 2:1. Киров призна, че има уверения, че от тази седмица ще започнат плащания към футболистите и финансовите проблеми да бъдат загърбени.

Доста симпатична победа, но Царско село си имаха шансове. На фона това, което се случи последните месеци това е отборът, който искам да виждам.

„Имаме някакво уверение, че бъдещето на клуба ще е добро. Няма смисъл да затлачваме тези теми, тъй като ме боли главата от това, което се случи. Имаме уверение, че от четвъртък всичко да бъде наред, а до края на седмицата трябва да има плащане. Раздаде се отборът и им честитя трите точки”, продължи Киров.

„Малко по-спокойни са футболистите и се усмихват – това ме радва. Двете загуби от Етър и Ботев Пловдив съм сигурен, че щяхме да вземем нещо от тези мачове, ако нямаше финансови проблеми. При паузата ще направим една учебна игра с юношите. Аз и моят екип мислим, че е правилно спокойно да изиграем една контрола”, завърши Людмил Киров.