Наставникът на Дунав Русе, Людмил Киров, коментира тежкото поражение с 1:3 от Славия в двубой от 22-ри кръг на efbet Лига. Треньорът призна, че е разочарован и че отборът му е допуснал прекалено много грешки по време на срещата. 

"Причините са доста. Това е неприятна загуба, лошото е, че е втора от подновяването на сезона и самочувствието, което е нужно за следващия мач, трябва да го вдигнем възможно най-бързо, но след такъв мач ще е много трудно", призна Киров. 

"Започнахме добре, но там е разковничето - да отбележиш втори гол и да затвориш мача, но ние направихме точно обратното. Започнахме да правим грешка след грешка." 

"Можехме да вземем някоя точка, но вече мислим за следващия мач. Дано в събота да покажем това, което можем, защото това не е нашата игра, определено. "

"Обърка се подхода ни към мача, доста елементарни, глупави грешки. Отборът на Славия се възползва и отбеляза още два гола."

"За мен ще е добре това, което показваме в първите 15 минути да го пренесем и в останалите 75, но това ще е тежко", заяви Киров.

"Важността на следващата среща е доста голяма, както за нас, така и за Ботев вВраца. 4-5 оттбора се борим за оцеляваме, дано ние сме спасени и да участваме в efbet Лига отново."

"Гледахме последния мач на Ботев Враца с Арда, доста агресия и борба по целия терен. С това спечелиха мача си, ще работим през седмицата", завърши Киров.