Треньорът на Дунав Русе Людмил Киров беше видимо разочарован след загубата на неговия отбор с 1:3 в гостуването на Локомотив Пловдив. Той определи загубата като „традиционна“ за неговия тим, но си пожела, че в следващия кръг отборът му ще успее да вземе точка срещу ЦСКА в Русе.

„Много са причините за загубата, но традиционна загуба навън за нас. Отново повеждаме и имаме шанс за втори гол, но не можем да отбележим ситуациите, които създаваме. Очевидно е, че класата при нас липса. Поздравявам Локомотив, те са един много стойностен отбор. Тежка загуба, груби грешки, неприятно е.“

„Не знам кога ще победим навън, дано е скоро. Влизаме в тежка серия, срещу отбори на първите 3-4-и позиции в класирането, така че трябва да дадем всичко от себе си. За момента не се получават нещата“.

„Росен Колев още не е готов на 100%. При схемата ни на игра 3-5-2 трябваше да започне днес, но последните 10 минути определено му беше трудно. В следващите мачове се надявам да е в по-добра форма. Който се представя най-добре в тренировките, то той ще започва титуляр в двубоите.

„Гостуванията са ни традиционни загуби. При домакинствата играем добре и се надявам да вземем нещо от ЦСКА, но определено ще е сложно“.