Треньорът на Дунав Руре - Людмил Киров, е обнадежден, тъй като в понеделник очаква всичко около новите собственици да бъде официализирано. 

"Ситуацията вече е добра, имаме нови собственици, така че и около отбора има повече настроение. Доста неща има да се оправят, защото допреди седмица работата ни беше катастрофална. Не се стигна до бойкот, но имаше шанс", призна Киров. 

"Почти официално е прехвърлянето на собствеността, трябва да се направи вписване, което отнема 3-4 дни, вероятно в понеделник всичко ще е готово. Не искам да обявявам собтвениците, те ще направят пресконференция, след кат овсичко е завършено", допълни наставникът на "драконите". 

"Вече преговарям с футболисти с мисълта, че ще играем в елита и другия сезон. Имаме определен бюджет за заплати и ми е даден картбланш да преговарям. Аз, ако се притеснявах, щях да захвърля всичко и да си тръгна. Новите ще вдигнат класата. Най-важното е, че си запазихме състава. С Мартин Ковачев се виждаме почти всеки ден, но не е ставало въпрос да се върне в Дунав. Най-важното е да се мобилизираме на 100"% и да се спасим от изпадане", допълни Киров. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.