Футболистът на Дунав Русе Ивайло Лазаров коментира домакинското поражение с 0:3 от Локо Пд в двубой от 19-и кръг на efbet Лига. 

"Мисля, че първите 10-15 минути започнахме много добре. Имахме ситуация, в която можехме да отбележим, след това допуснахме нелепа грешка, при която можехме да отбележим, но това ни повлия. Допуснахме гол и ни падна гарда. След втория гол нещата приключиха."

"Втората част се помъчихме да играем футбол, създадохме не малко ситуации. Ситуацията за дузпата смятам, че на 99% бе дузпа за нас", заяви Лазаров. 

"Накрая и силите ни напуснаха, допуснахме трети гол и Локо Пд се поздрави с победата. Може би това е на психическа основа. Всичко е в нашите глави, сами трябва да се вдииаме, дори да губим с един-два гола. Така се излиза от ситуацията."

"Не знам защо формата ни е такава. Може би кано сме домакини излизаме по-напрегнати, а не трябва да е така. Тук трбява да играем по-ззрдаво и да печелим повече томки. Като гост сме по-необременени и бележим повече. На контраатака играем по-силно."

"С ЦСКА трябва да излезем да играем футбол, задачата ни е да играем винаги за победа, да се раздаваме максимално. Много ще е трудно, но ще направим всичко възможно да победим", завърши Лазаров.