Заразата с коронавирус продължава да се разпространява в отборите от футболната efbet Лига.  Днес и от Дунав Русе съобщиха за двама свои футболисти с положителни проби. Играчите са се оплакали, че не се чувстват добре след гостуванията на „драконите“ в Пловдив и Враца.

Lap.bg
11 снимки

"На 2 Юли всички футболисти, треньори, медицински лица и служители на ПФК "Дунав" Русе преминаха задължителните PCR тестове според наредбата на Министъра на младежта и спорта от 29.06.2020 година. Всички резултати от направените изследвания бяха отрицателни. След двете гостувания на "Драконите", в Пловдив и Враца, двама футболисти на русенския отбор са се оплакали, че не се чувстват добре.

LAP.bg
25 снимки

След направените им днес нови PCR тестове, двамата са дали положителна проба за Covid-19. Те са изолирани от своите съотборници. Утре отново всички служители на Дунав ще преминат през PCR тестове, като резултатите ще са готови до края на деня.“


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.