Вратарят на Дунав Русе Мартин Луков прави страхотен сезон и е с огромна заслуга за доброто представяне на новаците в елита. Следващото препятствие за "драконите" в Първа лига ще е шампионът Лудогорец, но стражът не се притеснява от този съперник. 

"Започнахме добре, просто не можахме да победим. Срещу Лудогорец ще дадем всичко от себе си, все пак това е най-добрият отбор в България, надявам се да успеем да откраднем поне една точка", сподели Луков пред "Дарик" и продължи за представянето на отбора в шампионата и последните му резултати.  

"Не можахме да отбележим гол срещу Берое и Локомотив Пловдив и това е причината в тези два мача да не вземем победата. Не мисля, че сме играли слабо, напротив, просто не успяхме да се разпишем." 

"Не бих казал, че се е изчерпала първоначалната ни енергия и желание, продължаваме да играем по този начин и да преследваме целите си. За Купата ще играем мач за мач, ще се представим стабилно. Колкото по-напред стигнем, толкова по-добре", сподели още Луков.

Той сподели и дали очаква да премине в друг отбор след доброто си представяне до момента.  

"Нямам информация за интерес на други отбори към мен, надявам се да има, но още няма нищо конкретно. На всеки млад футболист мечтата му е да играе и да се развива в по-голям отбор. Радвам се, че съм в Дунав, но се надявам това да е трамплин за мен към по-голям клуб", сподели още Луков.