ФК Дунав пуска в продажба сезонни карти за предстоящото участие на отбора в Първа професионална лига. 

Те са достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/.

Сезонните карти ще осигурят достъп на всички техни притежатели до домакинските срещи от първенството на русенския отбор през есенния и пролетния полусезон.
Въпреки първоначалното си намерение, клубното ръководство реши да намали цената на картите до 100 лв., като жест към феновете на отбора. 

Както вече съобщихме, от БФС настояват за задължително осветление на съоръженията, на които се провеждат мачовете в новата Първа лига. Поради това, „Дунав“ ще играе своите домакински срещи на „Лудогорец Арена“ в Разград, до приключване на необходимия ремонт на Градския стадион в Русе. 

Така привържениците на „драконите“ ще трябва да пътуват по над 60 км, за да подкрепят любимците си в домакинствата им в другия град и още толкова, за да се върнат до домовете си край Дунава.

Ръководството на клуба обяви още, че пуска в обръщение и ВИП карти с цена 400 лв., които ще осигуряват допълнително паркомясто и кетъринг.

Междувременно стартира и продажбата на билети за първата среща на „Дунав“ в елита след 25-годишно прекъсване - срещу „Верея” Стара Загора на 30 юли, от 21:15 ч. на „Лудогорец Арена”. Те са с цена 5 лв. и могат да бъдат намерени също в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/.